1002 hizli destek programi proje başvuru formu

Tübitak 1002 ne kadar sürede sonuçlanır?

Proje önerilerinin değerlendirme süresi, Araştırma Grubunda değerlendirmeye alındığı tarihten itibaren yaklaşık 3 aydır.

1002 Hızlı Destek Programı Nedir?

Hızlı Destek Programının amacı, üniversitelerde, araştırma hastanelerinde ve araştırma enstitülerinde yürütülecek acil, kısa süreli, küçük bütçeli araştırma ve geliştirme projelerine destek sağlamaktır. Proje süresi en fazla 12 ay olabilir.

Tübitak 1002 projesine kimler başvurabilir?

En az dört yıllık üniversite lisans eğitimi almış olmaları ve görev yaptıkları katılımcı kurum/kuruluşun kadrolu/tam zamanlı personeli olmaları (emekliler hariç) gerekmektedir. Proje yürütücüsü ve araştırmacıların Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ikamet etmeleri gerekir.

Tübitak proje Başvuruları Ne Zaman?

Bilim Fuarları (2019-2020 çağrısı) kapsamında 15 Eylül-31 Aralık 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen/gerçekleştirilecek olan bilim fuarları için “Fuar Sonuç Sistemi” açılmıştır. 20 Ocak 2022 tarihine kadar bilimiz.tubitak.gov.tr adresinden giriş yaparak fuar sonuç bilgilerinizi tamamlayabilirsiniz.

Tübitak 1001 bütçesi ne kadar?

Proje süresi en fazla 36 aydır. Proje Bütçesi: 2015 yılı için, Araştırma projeleri destek üst limiti (Burs dahil, Proje Teşvik İkramiyesi (PTİ), Kurum hissesi ve yurtdışı araştırmacı giderleri hariç) yıllık bütçe sınırlaması olmaksızın 360.000 TL'dir.

Ardeb 1002 nedir?

ARDEB 1002 – Hızlı Destek Programı Hızlı Destek Programı'nın amacı, üniversitelerde, araştırma hastanelerinde ve araştırma enstitülerinde/istasyonlarında yürütülecek acil, kısa süreli, küçük bütçeli araştırma ve geliştirme projelerine destek sağlamaktır.

Tübitak 1001 projesine kimler başvurabilir?

Kimler Başvurabilir? durumunda, en az dört yıllık üniversite lisans eğitimi almış olmaları yeterlidir. Herhangi bir kuruluşta çalışmayan emekliler, PTİ almamak şartıyla proje ekibinde araştırmacı veya danışman olarak görev alabilirler.. … Proje yürütücüsü, projeyi öneren kuruluşun kadrolu personeli olmak zorundadır.