Kirsal kalkinma destekleri

Kırsal kalkinma destekleri nelerdir?

Çiftçilere; gübre, mazot, traktör, veterinerlik gibi ayni yardımlar verilmektedir. Uygunluğu olan çiftçilere; sübvansiyonel krediler de sunulmaktadır. Ceviz, badem, seracılık, arıcılık, su ürünler, bitkisel ürünler gibi birçok alanda özel hibe desteği verilmektedir.

Ipard Destekleri 2021 hangi illeri kapsıyor?

Afyon, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, ,Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Konya, Kütahya Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muş, Nevşehir, Ordu, Samsun, Şanlıurfa, Sivas, …

Kırsal kalkinma destekleri 2021 Başvuru nasıl yapılır?

Proje Başvurunuzu; https://edys.tarim.gov.tr/tarim/onlinebasvuru.aspx adresinden yapabilirsiniz.

Kırsal kalkinma destekleri 2021 başvuru ne zaman?

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi 2021-2022 başvuru dönemi başlamıştır. Son başvuru tarihi Ekonomik Yatırımlar için 21/01/2022, Kırsal Altyapı için 17/12/2021'dir.

Kırsal Kalkınma Destekleri kimler alabilir?

Kırsal Kalkınma Hibeleri Kimler Yararlanabilir ? Bu tedbirin yararlanıcıları, kamu tüzel kişilikleri hariç, ulusal kanunlarca tanınmış, aşağıda belirtilen sistemlere kayıtlı olan gerçek kişiler ve tüzel kişilerdir; Ulusal Çiftçi Kayıt Sistemi veya. Ulusal Hayvan Kayıt Sistemi.

2021 Tarım hibe Destekleri Nelerdir?

Tarım ve hayvancılık hibe destekleri 2021 nelerdir?

  • Buzağı destekleri.
  • Malak desteklemesi.
  • Dişi manda desteklemesi.
  • Islah amaçlı süt içerik analiz desteklemesi.
  • Anaç koyun ve keçi desteklemesi.
  • Küçükbaş soy kütüğü desteklemesi.
  • Sürü büyütme ve yenileme desteği.
  • Arılı kovan desteklemesi.

TKDK ya kimler başvurabilir?

TKDK'ın verdiği hibelerden tarımsal alanda faaliyet gösteren tüm gerçek ve tüzel kişiler faydalanabilir. Hem ihalelere katılmak hem de TDK'ya proje sunmak isteyenler, Ulusal Hayvan Kayıt Sistemi ya da Ulusal Çiftçi Kayıt Sistemine kayıt olmaları gerekir.